Vi har fået et nyt og kundevenlig website

Vi har fået et nyt og kundevenlig website

krisskilte.dk følger med tiden, og lancerer ny kundevenlig website. krisskilte.dk er bygget for at gøre det nemt for dig, at blive synlig, både som virksomhed eller med dit budskab. krisskilte.dk er moderne, og du kan følge med overalt, om det er på smartphone eller tablet, og brugervenligheden er i top.

KRIS gør det nemt for dig, når du skal vælge din næste skilteløsning, og du kan drage stor nytte af vores inspirationskatalog opdelt i kategorier, som gør det nemt og overskueligt for dig, til dit næste skilteprojekt.

Du får en flot præsentation af de skilteprojekter og løsninger, som vi har deltaget som leverandør til. Samtidig får du en beskrivelse af produktet og anvendelsesmuligheder. Tilsammen hjælper det dig, med få klik, til et fuldstændigt overblik over vort program indenfor vore 4 hovedkategorier, Skilte, Profil, Print og Domicil.

Hvis du vil være den næste kunde, som med tilfredshed kan blive en del af historien om helhedsløsninger fra KRIS, så byder vi dig velkommen på telefon 70 15 30 45.

Vi har en webshop på vej, og den skal du glæde dig til. Webshoppen er til dig som har et behov for et eldorado af standardløsninger indenfor skilte og printløsninger.

Hvis du vil være helt på forkant med lanceringen af webshoppen, så deler KRIS nyheden med dig, hvis du skriver dig op til nyheder om de nyeste trends og produkter, lige her.