Hvem er vi?

Trine Thyregod

MediegrafikerTelefon: 30513046

Jytte Wolff Petersen

Kundekontakt og salgTelefon: 40340177

Svend Aage Petersen

Kunderådgivning og direktørTelefon: 40420177

KRIS Skilte

Enghavevej 7, 7430 IkastTelefon: 70153045

KRIS Aps blev etableret i det sønderjyske i starten af 1980, hvor Jytte Wolff og Svend Aage Petersen synes, det var tid til at prøve den selvstændige vej. I 1985, fik vi tilbudt erhvervslokaler i det midtjyske vækstområde. Vi tog chancen og etablerede os lige præcis midt i Danmark. Det har for KRIS været en spændende periode, hvor vi som sønderjyder føler os godt tilpas, også med den midtjyske stil og væremåde. KRIS samarbejder med kunder på kryds og tværs af landet, og vi har det 100% lige så godt med samarbejdspartnere i Skagen og Gedser, som Blåvandshuk og København, og vi vil altid gerne udfordre de opgaver, der lander hos os.

Som forretning nu gennem mere end 35 år betragter vi Danmark som hjemmemarked, og vi mener, at kommunikationen er til at overskue, i et så lille område, som Danmark er.
Kris sætter den personlige kontakt og dialog med kunder og forretningsforbindelser meget højt – vi prioriterer det gode håndtryk og den afgørende øjenkontakt i de situationer, hvor vi møder kunden personligt.
KRIS er en teknologisk forretning, der arbejder med de nyeste muligheder til din branding og profilering. Det er en hjertesag for KRIS, at du tager dig godt ud, over for dine kunder og din omverden.

Den personlige kontakt og samtale med kunder og forretningsforbindelser – sætter vi meget højt

Svend Aage
Kunderådgivning og direktør

KRIS sikrer med mange års erfaring at du profileres og eksponeres på den bedst tænkelige måde.
Vi indarbejder og tager højde for dine ønsker til din branding på tryk i alle tænkelige udgaver. Ingen opgave er for stor eller lille for KRIS. Og vi vil gerne på banen allerede i din planlægningsfase.
At vi har hjertesager afspejles i vores logo, som signalerer at vi fokuserer på hvert af de fire områder – skilte, profil, print og domicil – som vi har symboliseret med fire hjerter, placeret i et sjældent firkløver.
Hvis du vælger ét eller flere af de fire hjerteområder, så gør vi det bedste, vi har lært, for at inspirere og hjælpe dig med at finde en model, som er den bedste løsning for dig. Skilte, profil, print og domicil – mulighederne er mange – og vi tager gerne en snak – også med dialekt. 
 På positivt genhør eller gensyn

Find os på de sociale medier

Her opdaterer vi løbende med løste opgaver og andre nyheder vedr. KRIS