Kundeudtalelser & referencer

"Vi bruger KRIS til alle de skilte vi får lov at stille op 🙂 De har et professionelt og proaktivt personale, der leverer nogle grafisk rigtig fine skilte, hver gang. Med deres hjælp, kan vi trygt overlade opgaven til dem og koncentrere os om det vi er gode til."

Jakob Pedersen

IPMA Projektleder / Byggeleder / Bygningskonstruktør BTH, DRIAS RÅDGIVENDE INGENIØRER A/S

"Vi har i forbindelse med opførelsen af vort nye administrationsbygning haft Kris til at hjælpe os med udsmykningen af vores glaspartier. De er kommet med forskellige forslag til layout og grafik, og haft stor forståelse for og har kunnet lytte til vores ønsker gennem hele processen. Så vi i dag, har fået nogle fantastiske flotte glaspartier, som fungerer rigtig godt."

Jette Würts

Økonomichef, Bo Midtvest

"Kris skilte har leveret og monteret skiltningsopgaven for Dansk Boligbyg a/s på plejecentret Vonsild. Samarbejdet med kris på denne opgave har kørt upåklageligt og Kris har været gode til at gennemskue opgaven således der er blevet taget hensyn til alles interesser. Vi samarbejder med Kris da de forstår vigtigheden af alle aspekter i processen, nemlig både design, pris og kvalitet, samt aflevering til tiden"

Jannick Jensen

Projektchef, Dansk Bolig Byg

"Vi har brugt Kris Skilte på byggeriet af Lindbjergskolen, til både byggepladsskilte, samt grafik på lydabsorbenter i det færdige byggeri. Kris skilte har stået for både de grafiske oplæg, som tryk af grafik på absorbenterne. Der har været et godt samarbejde gennem hele processen. Kris Skilte har været gode til, at omsætte bygherres ønsker, til de færdige grafiske udtryk."

Lars Vang

Projektleder, KPC Herning A/S

"Kris har lavet skiltning ved vores domicil i Ikast – både ude og inde. Vi oplevede en god sparring hos Kris. Både i forhold til det visuelle, størrelse, placering og i forhold til valget af materialer, så pris og look matcher vores behov. Desuden meldte Kris sig lynhurtigt på banen med det indledende møde og var ligeledes hurtige med både udarbejdelse af tilbud og efterfølgende levering. Til aftalt tid og pris. Vi vil uden tvivl spørge Kris, næste gang vi har behov for skiltning eller anden i den boldgade. Og kan sagtens anbefale dem til andre."

Jakob Heskjær

CEO, Site Facility

"Svend Aage Petersen og KRIS har i en årrække været blandt vores foretrukne leverandører af bannere og byggepladsskilte. KRIS forstår altid opgaven og dialogen er givende for resultatet. Alt leveres rettidigt til den aftalte pris, og i den ønskede kvalitet. Derfor har vi ligeledes gennem årene anbefalet KRIS som leverandør for vore bygherreres skilte og markedsføringsprojekter – en tillid som KRIS til fulde har vist sig værdig til ved bl.a. leverance af arkitektoniske skilteløsninger samt skilte for wayfinding i bl.a. skoler og fritidshjem."

Jacques Duelund Mortensen

Afd. Leder, Mangor & Nagel A/S

"Vi har kun positive oplevelser i forbindelse med KRIS. Flot grafik, god kvalitet, hurtig levering og serviceminded personale."

Morten Krammer

Ingeniør/Engineer, Tjæreborg Industri A/S

"V8 Construction fik i forbindelse med layout og produktion af byggepladsskilte en hurtig og professionel hjælp"

Anders Beier

Projektleder, V8 Construction A/S

"Vi har kun positive oplevelser i forbindelse med KRIS. Flot grafik, god kvalitet, hurtig levering og serviceminded personale."

Morten Krammer

Ingeniør/Engineer, Betonklodsen

"Kris er vores foretrukne leverandør af byggepladsskilte. Vi har benyttet dem talrige gange og hver gang er alt foregået upåklageligt i den aftalte udformning, tid og pris"

Tore Brøcker

Bygningskonstruktør BTH, SAHL Arkitekter A/S

"Til en større grafisk udsmykning på Misbrugcentret, Silkeborg Kommune – kom jeg ret tilfældigt til at samarbejde med KRIS. Min opgave var grafisk udsmykning af nyrenoveret bygning – her med masse glas og lys. Opgaven til KRIS var at lave frostet farverige folier til glaspartier – Funktionen og de tekniske krav var store, da indkikket til lokalerne krævede at man dels kunne have 100% anonymitet ved møder og samtidig skulle der sikkerhedsmæssigt være indkik. KRIS udviklede et nyt produkt til opgaven og var yderst fokuseret på at opgaven blev løst rigtigt og kompetent. Noget som kræver stor faglighed og kundefokus. Tak for samarbejdet – håber at vi kan samarbejde en ny gang."

Anita Lund Sørensen

Grafiske løsninger, Anita Lund

"Sjølund Multiarena er en selvejende institution i et mindre sogn med ca. 1000 indbyggere 15 km syd/øst for Kolding. Efter mange år lykkedes det i 2017 at færdigbygge en lækker hel hal inkl. Fitness center. Kris Skilte vandt suverænt jobbet til at levere sponsor skilte 1,25m i højden x 3,05m i bredden. Både på pris og service. Kris Skilte udførte jobbet omkring design af de enkelte skilte i tæt samarbejde med sponsorerne. Vi fik udsolgt af sponsor skilte = ialt 40 stk. Så det var et meget vigtigt økonomisk indspark lokalt. Sjølund Multiarena er yderst tilfredse med arbejdet og det færdige resultat. Vi kan til enhver tid anbefale Kris Skilte."

Niels Erik K. Bendtsen

Næstformand Sjølund Multiarena, Sjølund Multiarena

"KRIS står altid klar med venlig vejledning og hurtig ekspedition – KRIS løser de stillede opgaver med byggepladsskilte på en professionel og tilfredsstillende måde"

Lars Nymann

Bygningskonstruktør BTH, HVAM Arkitekt & Ingeniørkontor A/S

"Vi anvender KRIS som én af vores leverandører af byggepladsskilte og vi oplever samarbejde med KRIS som yderst behageligt og perfekt. Der ydes en god service ved layout og kontakt til deltagerne samt varetagelse af det praktiske i forbindelse med opstilling."

Carsten Amtrup Sørensen

Byggeøkonom / Bygningskonstruktør, RUM A/S

"Vi er godt tilfredse med Kris som leverandør af byggepladsskilte. De har en kreativ forståelse for hvordan vi vil have designet samt er gode til at varetage kontakten til vores underentreprenører/kunder. De leverer altid varen til tiden"

Inge Tarkowski på vegne af Troels Hansen

, Chr. & Kaj Nielsen A/S

"Vi har brugt KRIS ApS Til at lave et stort reklame banner til os, vi oplevede en meget professionel samarbejdspartner, og har kun de varmeste anbefalinger. Vores valg vil altid være KRIS ApS"

Os fra AlsByg

Ejer, AlsByg i Sønderborg

"KPC har været meget tilfreds med Kris ́håndtering af byggepladsskilte og opsætning i et meget trafikeret Odense. Samtidig har der været en god koordinering mellem KPC og KRIS inkl. underentreprenør, så byggepladsskilte i ”fra gade til by by” projektet kunne opsættes uden problemer. Kris Design har håndteret opgaven professionelt fra design til færdig levering"

Anders Johnsen

Byggeleder, KPC Herning A/S

"I forbindelse med udførelsen af solvarmeprojekter har Rambøll Energi Systems i Odense flere gange haft tæt samarbejde med skiltefirmaet KRIS ved udarbejdelse af byggepladsskilte. Rambøll Energi Systems i Odense oplever medarbejderne hos KRIS som positive, dygtige, kreative, fleksible og meget professionelle"

Bettina Mehder

Konstruktør og Arbejdsmiljøkoordinator Energi, Odense RamBøll

"Kaj Ove Madsen A/S Aarhus har gennem de sidste 5 år flere gange brugt Kris ApS som leverandør af byggepladsskilte og bannere mv. Kris ApS har altid været hurtige og professionelle i deres tilgang til opgaverne og alle aftaler omkring leveringstid og kvalitet mv. er altid blevet overholdt til fulde Kris giver altid en god sparing og har været med til at der er findes den mest optimale skilteløsning"

Poul Erik Søgaard

Projektleder, KAJ OVE MADSEN A/S AARHUS