Forside / Produkter / Skilte / Påbud-, Forbud & Infoskilte

 

Påbud,- Forbud- & Infoskilte

Ved etablering af nye byggepladser, er det vigtig og samtidig god vejledning til gæster og myndigheder, at det er tydelig for enhver,
hvad reglerne er for den aktuelle byggeplads.
Herudover kan der sammen med den tekniske beskrivelse også laves eksponering af firmaskilte og navne på skilte og banner til diverse placeringer.
Du er altid velkommen til at spørge om pris, størrelser og anvendelse. Ring 70 15 30 45

”Vi har kun positive oplevelser i forbindelse
med KRIS. Flot grafik, god kvalitet, hurtig levering
og serviceminded personale.”

Morten Krammer

Ingeniør/Engineer, Tjæreborg Industri A/S

”Vi har brugt KRIS ApS Til at lave et stort reklame banner til os, vi oplevede en meget professionel samarbejdspartner, og har kun de varmeste anbefalinger. Vores valg vil altid være KRIS ApS”

Os fra AlsByg

Ejer, AlsByg i Sønderborg		

Når påbudskilte, forbudsskilte og informationsskilte eller tavler skal virke på bedste måde, kan det anbefales at firmanavn og cvr-nummer er tydelig angivet og på den måde, kan der skiltes på lovmæssig måde, i forhold til regler for SKAT og myndigheder.

Påbudsskilte med korrekte ikoner og tekster har stor vigtighed for pladsens indretning og skal man være på forkant i forhold til Arbejdstylsyn og diverse myndigheder, så betyder det en del for det gode samarbejde, at man indretter sin skilteanvisninger på en måde, så alle på pladsen kan blive informeret på en måde, så tvivlen ikke kommer på tale.

Forbudsskilte med korrekte ikoner og tekster har samme betydning som påbud og for begges vedkommende, kan man samtidig tilføje beskrivelse under de enkelte påbud og forbud og desuden supplere med information om firmanavn, logoprofil, kontaktoplysninger, byggeledelse, henvisning til skurby og meget andet, der kan være relevante for en nem og informativ kontakt til den der skal bruge det.

Infoskilte f.eks. til bygge- og anlægsopgaver eller renoveringsprojekter, kræver som regel en tydelig og overskuelig skiltehenvisning, der kan laves som tekstinformation, men det kan også laves med billeder og plantegninger, der viser hvilke gader og trafikveje der er bedst at vælge, når henvisning skal være så markante og tydelige for brugeren.

Vi har i vores skitser, en del gode eksempler på hvordan skilte til påbud, forbud og information er lavet til forskellige opgaver. Brug gerne vores skitser til inspiration – eller kontakt os direkte, så finder vi den bedste løsning til din aktuelle opgave.

Skilte kan både anvendes som retningsviser for håndværker og leverandører, men ved placering på hegn, indgange, skurvogne eller containere, kan påbud og forbud også være med til at fortælle besøgende, at skilteinformation er vigtig for at pladsen kører på bedste måde.

Dine kontaktpersoner hos KRIS

Jytte Wolff Petersen

Jytte Wolff Petersen


Kundekontakt & salg
40 34 01 77
jwp@krisskilte.dk

Trine Thyregod

Trine Thyregod


Mediegrafiker
30 51 30 46
tt@krisskilte.dk

Svend Aage Petersen

Svend Aage Petersen


Kunderådgivning & direktør
40 42 01 77
sap@krisskilte.dk

KRIS

KRIS Skilte


Enghavevej 7, 7430 Ikast
70 15 30 45
kris@krisskilte.dk

Find os på de sociale medier

Her opdaterer vi løbende med løste opgaver og andre nyheder vedr. KRIS
mere