Lindbjergskolen


I samarbejde med KPC, att. Lars Vang, som totalentreprenør og Herning Kommune som en positiv, konstruktiv og beslutningsdygtig bygherre, fik vi mulighed for at være med i væsentlige dele af skolens behov for en udadvendt profilering, men også et ønske om lyddæmpende løsninger med print i de forskellige undervisningslokaler.

Den grafiske opgave til silketryk på indvendig side af facadens glaspartier, var den første del af opgaven, hvor vi i samarbejde direkte med glasleverandøren, bearbejdede det grafiske udtryk, som vi udviklede sammen med entreprenør, bygherre og glasleverandør.

Udover facadeudtrykket, fik vi også til opgave at lave grafik til faglokaler, i alt 75 forskellige billed-, tekst- og ikonforslag, som alle blev kommenteret og beskrevet af brugere på skolen, i samarbejde med bygherre.

Efter godkendelse af vores grafik, printede vi på lyddæmpende plader, som efterfølgende blev monteret af tømrerfirmaet, der var tilknyttet projektet i Hammerum.

Alt i alt en inspirerende opgave med et imponerende resultat, som vi alle ønsker, kan blive en god og sjov oplevelse for elever og lærere på skolen.

Vi er klar til enkeltsager eller projektløsninger

Ring eller skriv – der findes ingen dårlige spørgsmål – til gengæld får du svar med værdi og indhold

Jytte

Jytte Wolff Petersen


Kundekontakt & salg
40 34 01 77
jwp@krisskilte.dk

Trine

Trine Thyregod


Mediegrafiker
30 51 30 46
tt@krisskilte.dk

Svend Aage

Svend Aage Petersen


Kunderådgivning & direktør
40 42 01 77
sap@krisskilte.dk

KRIS LOGO

KRIS Skilte


Enghavevej 7, 7430 Ikast
70 15 30 45
kris@krisskilte.dk

Del siden:
mere