Havnegade 6, Esbjerg


10KANTEN – attraktiv og nybygget 6 etagers højhus med ungdoms-
og familieboliger i byens centrum.

Efter konstruktivt og imødekommende dialog med KPC`s  Projekt- og Byggelelse samt Formand og Bestyrelse hos DAB ved Boligforeningen FREMAD, har vi udviklet skilte- og wayfinding løsning, til et fantastisk
6-etages byggeri i Havnegade i Esbjerg. Gennem et forløb fra januar til oktober, har vores dialog med Claus Skov Hansen og DAB`s ledelse,
været professionel og løsningsorienteret.

Den grafiske opgave var opdelt i temaer for alle 6 etager:
Esbjerg
, Danmark, Europa, Amerika, Undervisning og Sport – illustreret
med flere hundrede billeder, teksttavler med værdieord og dørskilte med tal og ikoner på gange og trapperum. Resultatet er et miljø med information og lærdom, der kan skabe debat og samtale i det åbne rum.

Der er udover husets interne løsninger, også lavet dekoration til postkassesystem, rygning forbudt skilte, opslagstavle, udendørs pylon, delvis med LED-lys incl. oversigtsplan og beskrivelse, ligesom vi har lavet 2 store facadedekorationer, der er monteret på hver side af bygningskomplekset og med fræsede facadebogstaver på pergulaens facade ved indgangen.

Den gode samtaleform med bygherre og ansvarlige byggeledelse, har i hele perioden haft en professionel styring og håndtering, hvorfor det har været en stor fornøjelse, at kommunikere med bruger og ledelse, når ønsker og ændringer er opstået i løbet af perioden.

På rigtig mange måder et imponerende og spændende projekt, som vi er stolte af, både med tilliden til de løsninger vi har præsenteret, men også de færdige resultater, som vi håber og ønsker, at alle vil få glæde af, både beboere og bygherre.

Vi er klar til enkeltsager eller projektløsninger

Ring eller skriv – der findes ingen dårlige spørgsmål – til gengæld får du svar med værdi og indhold

Jytte Wolff Petersen

Jytte Wolff Petersen


Kundekontakt & salg
40 34 01 77
jwp@krisskilte.dk

Trine Thyregod, Mediegrafiker

Trine Thyregod


Mediegrafiker
30 51 30 46
tt@krisskilte.dk

Svend Aage Petersen

Svend Aage Petersen


Kunderådgivning & direktør
40 42 01 77
sap@krisskilte.dk

KRIS LOGO

KRIS Skilte


Enghavevej 7, 7430 Ikast
70 15 30 45
kris@krisskilte.dk

Del siden:
mere