Forside / Produkter / Skilte / Salgs-, Leje- & Projektskilte

Til udlejning, salg eller information til fremtidens projekter.

Hvis du vil fortælle, at du har noget til salg eller udlejning, så er skilte og banner en storartet mulighed for visning af det budskab.
Du får skilte og banner som er tilpasset størrelse og materialevalg, alt efter hvor du tænker skiltet eller banneret placeret.
Du er altid velkommen til at spørge om pris, størrelser og anvendelse. Ring 70 15 30 45

”KRIS står altid klar med venlig vejledning og hurtig ekspedition – KRIS løser de stillede opgaver med byggepladsskilte på en professionel og tilfredsstillende måde”

Lars Nymann

Bygningskonstruktør BTH, HVAM Arkitekt & Ingeniørkontor A/S

”Vi har kun positive oplevelser i forbindelse med KRIS.

Flot grafik, god kvalitet, hurtig levering og serviceminded personale.”

Morten Krammer

Ingeniør/Engineer, Betonklodsen

Når der skal fortælles om salg af huse, ejendomme, domiciler og grunde eller attraktive områder, man kan etablere sig ved, så er salgsskilte, salgsbanner eller skilte og banner til projekter der skal lejes ud, af stor betydning for at informere om de aktuelle muligheder der er indeholdt i den lokale eller aktuelle projektsag.

Ejendomsmarkedet med mæglerskilte og salgsbanner og på samme måde til udviklingsselskaber, har ofte et behov for at fortælle med firmaprofilering, billeder og plantegninger eller oplysninger og tekstdata til virksomheder, et relativ stort behov, for at gøre opmærksom på opgaven.

Levering af skilte og banner er den ene del af den samlede opgave, men færdig aflevering og montering på aktuel adresse eller placering, kan kræve både besøg og dialog på stedet.

Når man har opgaven og udviklingsprojektet man gerne vil fortælleom, så kan dialogoen gå med at finde den bedste løsning i forhold til valg af materiale.

Skal det hænge i byen, ude i industrien, ved nye udstykninger, eller skal det placeres på åben mark. Under alle omstændigheder er der nyt på vej og det skal der fortælles om, i det område, hvor ejendom, udstykningsplaner etc., skal markedsføres.

Udover placering af banner og skilt til placering i det åbne udendørs rum, kan salg og markedsføring også være vigtig ved åben hus med skilte, skiltestander og banner, der måske skal vise vej i området, eller henvisning ved udstillingssted, også når der skal printes til udstilling i de lokaler, der skal anvendes ved udstilling i.f.m. f.eks. projektsalg eller når der skal fortælles om nye boliger og projekter.

Montagen sammen med skilte og banner etc. på alle bygninger og åbne terrænområder, udfører vi gerne med kompetence fra vores montører.

[lsp_slider slider=forside-slider]

Se flere udtalelser fra vores kunder her

eller KLIK herunder og se et udpluk af vores Løste Opgaver

Dine kontaktpersoner hos KRIS

Jytte Wolff Petersen


Kundekontakt & salg
40 34 01 77
jwp@krisskilte.dk

Trine Thyregod


Mediegrafiker
30 51 30 46
tt@krisskilte.dk

Svend Aage

Svend Aage Petersen


Kunderådgivning & direktør
40 42 01 77
sap@krisskilte.dk

KRIS Skilte


Enghavevej 7, 7430 Ikast
70 15 30 45
kris@krisskilte.dk

Find os på de sociale medier

Her opdaterer vi løbende med løste opgaver og andre nyheder vedr. KRIS
mere