Forside / Produkter / Skilte / Byggehegn, Kran, Skurby & Profil

Byggehegn, kran & pladsindretning

Når du anvender dit daglige materiel, så har du chancen til at fortælle, hvem du er. Et reklameskilt på dit materiel-, mandskabs- og toiletvogne samt containere, giver effekt.
Det er ikke ligegyldigt, hvilken overflade skiltet eller dekorationen monteres på, og det tager vi højde for, i vores rådgivning til dig.
Du er altid velkommen til at spørge om pris, størrelser og anvendelse. Ring 70 15 30 45

”Vi er godt tilfredse med Kris som leverandør af byggepladsskilte.
De har en kreativ forståelse for hvordan vi vil have designet samt er gode til at varetage kontakten til vores underentreprenører/kunder. De leverer altid varen til tiden”

Inge Tarkowski på vegne af Troels Hansen

Chr. & Kaj Nielsen A/S

”Vi har kun positive oplevelser i forbindelse med KRIS.
Flot grafik, god kvalitet, hurtig levering og serviceminded personale.”

Morten Krammer

Ingeniør/Engineer, Tjæreborg Industri A/S

[lsp_slider slider=forside-slider]

Byggepladsens indretning, hvor der måske er behov for dekoration eller information på byggepladshegn, logoplacering for ophæng i kraner, anvisninger og tidsplaner for projektet samt skiltning med deltagende rådgivere og udførende entreprenører samt leverandører, kan kræve sin mand, når der skal tages højde for det færdige udtryk og ikke mindst fremskaffe materialer, der skal bruges til diverse placeringer.

Skal byggeplads trådhegnet bruges som baggrund for information, projektets historik eller skal det fastmonterede træhegn udsmykkes med billeder og tekst for at fortælle historien og forløbet af hele arbejdsgangen frem til der hvor opgaven står på dagen.

Der er både byggelederskur, skurby til administration, tekniker- og rådgiver skurvogne eller møderum for pladsens daglige aktiviteter. Alle disse enkelte placeringer af personale og kompetente mennesker med viden, skal der vises vej til og det kræver som regel skilte og vejviser til den rigtige person.

En af de andre store opgaver er de dygtige håndværkere og deres projekt- og byggelederansvarlige, der som regel kræver en noget omfattende indretning med skilte og banner eller flag til diverse placeringer på diverse materiel.

Der kan være behov for skilte, banner eller flag til placering på kraner. Det valgte materiale kan opsættes på tårnet, måske med krannummer, der er synlig på 4 sider, eller der kan placeres reklamer på udlæggerarm eller bagbroen, afhængig af pladsmuligheder og hvornår det monteres, f.eks. før rejsning af kran, eller ophæng, når kranen er opsat.

Herudover kan der sættes skilte og bannerprint på skurvogne, skilte og banner på container, måske med folietekst på siden af dem, eller der kan laves spændende logoprofiler og dekorationer med permanente eller aftagelige foliedekorationer på ejer- eller lejer skurvogne og andre vogntyper, der anvendes til den aktuelle opgave.

Se flere udtalelser fra vores kunder her

eller KLIK herunder og se et udpluk af vores Løste Opgaver

Dine kontaktpersoner hos KRIS

Jytte Wolff Petersen


Kundekontakt & salg
40 34 01 77
jwp@krisskilte.dk

Trine Thyregod


Mediegrafiker
30 51 30 46
tt@krisskilte.dk

Svend Aage

Svend Aage Petersen


Kunderådgivning & direktør
40 42 01 77
sap@krisskilte.dk

KRIS

KRIS Skilte


Enghavevej 7, 7430 Ikast
70 15 30 45
kris@krisskilte.dk

Find os på de sociale medier

Her opdaterer vi løbende med løste opgaver og andre nyheder vedr. KRIS
mere