Forside / Produkter / Skilte / Banner (bygge, salg, leje & reklame)

Byggepladsbanner

Hvis du har et budskab som skal vises i overstørrelse, så er byggepladsbanner en god og brugbar løsning på byggepladsen.
Du får en erfaren sparringspartner, som vælger den optimale grafiske løsning, uanset format og krav til læseafstand. Du får endvidere inspiration til hvor og hvordan bannerreklamer bedst placeres og monteres, sådan at du får det bedste udgangspunkt for din eksponering.
Du får et byggepladsbanner i materiale type, som passer til dit ønske til holdbarhed, og du får rådgivning sådan, at dit byggepladsbanner, uanset størrelse, holder til de forhold, som det udsættes for i vind og vejr.
Du er altid velkommen til at spørge om pris, størrelser og anvendelse. Ring 70 15 30 45

”Vi har brugt KRIS ApS Til at lave et stort reklame banner til os, vi oplevede en meget professionel samarbejdspartner, og har kun de varmeste anbefalinger. Vores valg vil altid være KRIS ApS”

Os fra AlsByg

Ejer, AlsByg i Sønderborg

”Vi har kun positive oplevelser i forbindelse
med KRIS. Flot grafik, god kvalitet, hurtig levering
og serviceminded personale.”

Morten Krammer

Ingeniør/Engineer, Tjæreborg Industri A/S

[lsp_slider slider=forside-slider]

Banner til byggepladser, både som reklamebanner til udførende entreprenører, tekniske rådgivere og bygherrer, er i dag et spændende alternativ til faste skilteplader.

Desuden kan bannerløsning på samme måde vise hvem der arbejder på byggepladsen og banneret kan efter behov sættes op og tages ned, hvis det er et behov ved vekslende vejrlig, som vi er udfordret af i Danmark.

Udover at være et krav fra SKAT med oplysninger om hvem der arbejder på pladsen med bl.a. navn og cvr.nr., så er bannerprint på danske byggepladser, en løsning der ikke kan laves billigere og dermed er det også den bedste løsning i forhold til markedsføring for din virksomhed.

Mange mennesker er interesseret i hvad der bygges og af hvem, så udover værdien ved at vise sit navn frem og fortælle at man gerne vil ligge navn til projektet, så overholder man også loven på en god måde med banner på stillads eller murfacade etc.

Udenlandske virksomheder skal ud over navn, også informere på banner med RUT-nummer.

Når banner skal hænges op eller fastgøres, er der flere typer efterbehandlinger og tilbehør og det skal udføres omhyggelig og i god kvalitet, for at sikre den bedste holdbarhed og visning af budskab, når det skal se ordentlig ud på den aktueller placering.

Hulbanner, Plastbanner, Flagbanner og PVC-banner samt duge og stofbanner i forskellige kvaliteter, kan laves med forstærket ombuk med metaløjer for ophæng, ligesom der kan laves løbegang med snor, leveres gummistropper for udspænd eller hvis det skal hænge 100% plan, udført med keder, der kan sættes i aluprofiler i top og bund, som samtidig kan reguleres og spændes ud, sådan at der kan isættes nyt banner, når der er nye ting at fortælle.

Se flere udtalelser fra vores kunder her

eller KLIK herunder og se et udpluk af vores Løste Opgaver

Dine kontaktpersoner hos KRIS

Jytte Wolff Petersen

Jytte Wolff Petersen


Kundekontakt & salg
40 34 01 77
jwp@krisskilte.dk

Trine Thyregod

Trine Thyregod


Mediegrafiker
30 51 30 46
tt@krisskilte.dk

Svend Aage Petersen

Svend Aage Petersen


Kunderådgivning & direktør
40 42 01 77
sap@krisskilte.dk

Kris skilte

KRIS Skilte


Enghavevej 7, 7430 Ikast
70 15 30 45
kris@krisskilte.dk

Find os på de sociale medier

Her opdaterer vi løbende med løste opgaver og andre nyheder vedr. KRIS
mere