Forside / Produkter / Profil / Udstillingsvægge

Udstillingsvægge – dit frie valg med flere muligheder

Udstilling og messe kan være fra småt og godt, til stor og omfattende, når du vil fortælle din omverden at du findes, og gerne vil sige noget om den værdi du skaber, overfor dine kunder.
Dine kernekompetencer er et produkt eller ydelse. Du kan bruge os til sparring, når din stand skal planlægges og indrettes.
Du får en ordentlig og præsentabel stand, fremstillet efter dine ønsker og krav, men ikke mindst, skal den tiltrække det publikum, som er vigtig for din forretning.
Du kan få rådgivning om lys, gulvbelægning, udstyr, interiør og design og vi kan arbejde med økonomi og budget, der passer til dine rammer.
Levering og montering hjælper vi meget gerne med, hvis du ønsker det.

 

 

Find inspiration i vores Produkt Galleri
Udstillingsvægge

Du er altid velkommen til at spørge om
pris, størrelser og anvendelse.

Ring 70 15 30 45

Når du henvender dig, så oplys produktnummer
noteret nederst i billede – så kan vi hurtigt
og effektivt rådgive dig til din aktuelle opgave
eller et kommende projekt.

KLIK på billedet til venstre
for at åbne galleriet

Jytte Wolff Petersen

Jytte Wolff Petersen


Kundekontakt & salg
40 34 01 77
jwp@krisskilte.dk

Trine Thyregod

Trine Thyregod


Mediegrafiker
30 51 30 46
tt@krisskilte.dk

SVEND AAGE

Svend Aage Petersen


Kunderådgivning & direktør
40 42 01 77
sap@krisskilte.dk

KRIS LOGO

KRIS Skilte


Enghavevej 7, 7430 Ikast
70 15 30 45
kris@krisskilte.dk

Opgaver med udstillinger, messe og events kan foregå rigtig mange steder og derfor kan udfordringer med budskaber til publikum ofte have karakter af meget billige print standerløsninger, som vi har løsninger til, og op til de mere omfattende standersystemer med alu foldevægge til CROWN alu gittersystemer med bannerprint
til forskellige budskaber og produktvsninger etc.

Fra den meget lette alu fritstående rammeløsning med print og til den også fritstående alu rammevæg med plakatrammer i str. 70 x 100 og 70 x 30 cm modulinddeling, kan mange opgaver være løst på en ordentlig og dekorativ samt iøjnefaldende måde.

Som en af de ypperste løsninger, når det er udstillingsvægge, så har CROWN systemet mange og store ubegrænsede størrelser, og det kan laves i alle bredder, længder og højder, ligesom der kan suppleres med yderligere tilbehør, for at udstillingen fremstår professionel og seriøs.

Når der skal laves dekorative og informative udstillinger, så ligger der udover selve det fysiske system, også en meget væsentlig opgave i det grafiske setup. I den forbindelse har vi med vores dygtige grafiske medarbejdere mulighed for at hjælpe med hele den grafiske linie til opgaven.

Det kan være de budskaber, billeder og produktvisninger der skal vises på udstillingsmaterialet, men det kan også være den del af opgaven der kræver brochurer
og foldere til aflevering, når den besøgende gerne vil informeres om dine kompetencer.

Samlet set er udstilling en samtale værd og oftest er det også påkrævet, idet alle tråde skal trækkes samme vej og derfor har dialog en stor betydning for at aftalerne holdes i kort snor og for bedste resultat.

KLIK herunder og se et udpluk af vores Løste Opgaver

Find os på de sociale medier

Her opdaterer vi løbende med løste opgaver og andre nyheder vedr. KRIS
mere