Forside / Produkter / Profil / Sponsor & Event

Sponsorat & Event – med synlighed på måltavlen

Støtter du sporten og kulturen ved at være sponsor, så er sponsortavler åbenlyst og tilsvarende skilte og reklamer til sportsanlæg ude og inde.
Du viser din deltagelse som sponsor på bandereklame, fælles sponsortavler eller som individuel sponsor på idrætshallens væg eller gulv.
Du får print og skilteprojekter til begivenheder og diverse arrangementer inden for det kreative miljø og sportens verden, som kan bruges på den korte og lange bane.

 

 

Find inspiration i vores Billed Galleri
Sponsor & Event

Hvis du som bygherre, rådgiver
eller entreprenør står med spørgsmål
og ønsker til en sponsortavler eller et
event er du altid velkommen til at spørge
om størrelser, anvendelse og prisvurdering.

Ring 70 15 30 45

Så vil vi rådgive dig på bedste vis, til din
aktuelle opgave eller et kommende projekt.

KLIK på billedet til venstre
for at åbne galleriet

“Kris har lavet skiltning ved vores domicil i Ikast – både ude og inde. Vi oplevede en god sparring hos Kris. Både i forhold til det visuelle, størrelse, placering og i forhold til valget af materialer, så pris og look matcher vores behov.
Desuden meldte Kris sig lynhurtigt på banen med det indledende møde og var ligeledes hurtige med både udarbejdelse af tilbud og efterfølgende levering. Til aftalt tid og pris.
Vi vil uden tvivl spørge Kris, næste gang vi har behov for skiltning eller anden i den boldgade. Og kan sagtens anbefale dem til andre.”

Jakob Heskjær

CEO, Site Facility

”Sjølund Multiarena er en selvejende institution i et mindre sogn med ca. 1000 indbyggere 15 km syd/øst for Kolding. Efter mange år lykkedes det i 2017 at færdigbygge en lækker hel hal inkl. Fitness center.

Kris Skilte vandt suverænt jobbet til at levere sponsor skilte 1,25m i højden x 3,05m i bredden. Både på pris og service.
Kris Skilte udførte jobbet omkring design af de enkelte skilte i tæt samarbejde med sponsorerne.
Vi fik udsolgt af sponsor skilte = ialt 40 stk. Så det var et meget vigtigt økonomisk indspark lokalt.
Sjølund Multiarena er yderst tilfredse med arbejdet og det færdige resultat.
Vi kan til enhver tid anbefale Kris Skilte.”

Niels Erik K. Bendtsen

Næstformand Sjølund Multiarena, Sjølund Multiarena

Jytte Wolff

Jytte Wolff Petersen


Kundekontakt & salg
40 34 01 77
jwp@krisskilte.dk

Trine Thyregod

Trine Thyregod


Mediegrafiker
30 51 30 46
tt@krisskilte.dk

SVEND AAGE PETERSEN

Svend Aage Petersen


Kunderådgivning & direktør
40 42 01 77
sap@krisskilte.dk

KRIS LOGO

KRIS Skilte


Enghavevej 7, 7430 Ikast
70 15 30 45
kris@krisskilte.dk

Når vi gerne vil have kultur og sport og samtidig ønsker det som en væsentlig del af vores kulturarv, så er det vigtig, at vi bakker op om virksomhederne, myndighederne og fonde, som viser opbakning, når der skal tages initiativer for noget nyt.

På samme måde har det stor betydning for etablerede kultursteder og sportsforeninger eller lokale idrætsanlæg og sportshaller, at der bidrages med alle de muligheder vi har, sådan at det frivillige arbejde kan værdsættes.

Sponsortavler, Sponsorskilte og andre reklameskilte og bandereklamer på væg, loft eller gulv, har enorm værdi for den lokale hal eller klub og derfor kan selv de mindste sponsorbidrag være af livsvigtig betydning, når der skal laves aftaler for overlevelse.

Reklameskilte i hallen, reklameskilte på hallen, bandereklamer ved fodboldbanen, bandereklamer ved diverse andre sportsgrene, eller reklamer ved sport events og sponsorerede aktiviteter ved kulturfremstød eller events i det åbne rum, eller hvor der færdes mange mennesker, som har glæde af den enkelte sponsors bidrag til det gode aktive liv, både i lokalområdet, men også til de lidt størrre sportsaktiviteter.

Som grafisk virksomhed kan Kris hjælpe med at fremskaffe det mest relevante materiale til det absolut bedste resultat og med den bedste printkvalitet, der også skal virke for interesserede gæster og besøgende.

Måden at lave og producere skilte, bander og reklamer på, har en stribe muligheder i.f..m produktvalg og derfor kan hver enkelt kultursted eller sportsklub få hver sin løsning, når vi tænker signalværdi og materialevalg ind i den bedste løsning, til glæde for det frivillige samarbejde.

KLIK herunder og se et udpluk af vores Løste Opgaver

Find os på de sociale medier

Her opdaterer vi løbende med løste opgaver og andre nyheder vedr. KRIS
mere