Forside / Produkter / Profil / Bildekoration

Bildekoration er det mobile visitkort

Bildekorationer og streamer er interessant for dig med én eller flere biler og finder sin berettigelse på kassevogne, varebiler, ladbiler, salgsvogne, sælgerbiler, taxa, busser og lastvogne med kasser og presenninger og andre udgaver af kørende materiel, der kan fortælle hvem du er.
Du kan få biler ændret til en anden farve end den fra fabrikken og samtidig vil folien beskytte fabrikslakken og øge brugtvognsværdien ved salg.
Dit køretøj kan også monteres med logo, tekst og billeder.
Du får en dekoration monteret på dit kørende materiel, som er velovervejet og designet, sådan at det passer med dit arbejde og forretningsområde på front, sider eller bagende.

 

 

Find inspiration i vores Billed Galleri
Bildekoration

Hvis du har spørgsmål eller ønsker
vedr. bildekoration, er du altid
velkommen til at spørge om størrelser,
anvendelse og prisvurdering.

Ring 70 15 30 45

Så vil vi rådgive dig på bedste vis, til
din aktuelle opgave eller et kommende
projekt.

KLIK på billedet til venstre
for at åbne galleriet

Jytte Wolff

Jytte Wolff Petersen


Kundekontakt & salg
40 34 01 77
jwp@krisskilte.dk

Trine Thyregod

Trine Thyregod


Mediegrafiker
30 51 30 46
tt@krisskilte.dk

SVEND AAGE PETERSEN

Svend Aage Petersen


Kunderådgivning & direktør
40 42 01 77
sap@krisskilte.dk

KRIS LOGO

KRIS Skilte


Enghavevej 7, 7430 Ikast
70 15 30 45
kris@krisskilte.dk

Bildekorationer har en meget stor plads, når der skal laves en økonomisk fornuftig plan for markedsføring og i den forbindelse har bilen eller bilparken en relativ
stor betydning for den måde man kan præsentere sig på, sammen med skilte, banner og andre grafiske tiltag.

Som udgangspunkt hænger bildekorationen ofte sammen med en økonomisk vurdering og ønske om den samlede pris på de markedsføringskroner der skal afsættes eller de skilteløsninger og dekorationer man har ønske om at fremvise på det kørende materiel.

Dekoration på bilen, måske til den mindre håndværksvirksomhed eller bilparken, måske til den noget større håndværks- eller industrivirksomhed, vil altid være en spændende udfordring og kræver oftest, at der lyttes til ønsker, krav, behov og visualisering af forretningens navn og produkter etc.

På alt kørende materiel fra den lille lokale bybil til det store lastvognstog, vil ejer, lejer, bruger eller vognmand altid have en mening om hvordan tingene skal se ud og derfor er den personlige kontakt til opgaven af stor betydning.

Med udgangspunkt i det velkendte kan biler få udsmykning på billakken og det kan være en foliedekoration på fronten, på kølerhjelmen, på bagenden, på siderne og på taget og netop på taget har det mest sin mening når trafikken er i tæt bebygget område med etagebyggeri, når busserne kan se ned på taget eller publikum kan se bilen fra etagen og ned på gaden.

Herudover kan biler pakkes 100% ind med ny foliebeklædning og dermed få en anden farve end farven den har fra fabrikken, hvilket gavner f.eks. gensalgsværdien, men løsningen giver også mening, når virksomheden har en bestemt farve der gavner genkendelse og eksponering af forretningen.

Alternativ til farveskift kan hele bilen eller dele af den få lavet dekoration med fotos og tegninger der passer til det budskab man gerne vil fremvise på en kreativ måde.

Alle muligheder kræver samtale, økonomisk overblik og forventninger til løsningen, som på den ene side skal være 100% i god kvalitet og med god holdbarhed med korrekt montering, alt efter aftale og med den ærlige rådgivning der skal følge med opgaven.

KLIK herunder og se et udpluk af vores Løste Opgaver

Find os på de sociale medier

Her opdaterer vi løbende med løste opgaver og andre nyheder vedr. KRIS
mere